Slättö

Brf Litore med Inflytt Q1 2025 byggs nu i Inre Hamnens bästa läge.

Med ett av Inre Hamnens absolut bästa läge vid vattnet, intill Motala Ström, uppför Slättö 37 stycken välplanerade bostadsrätter.
Här kan du välja på allt från små yteffektiva lägenheter till stora, luftiga och lyxiga penthouse med privat takterrass. 2 – 5 rum och kök med ytor på 41 – 159 kvadratmeter.
Alla lägenheter har egen uteplats, över markplan egen balkong och du som boende har också tillgång till gemensamma takterrasser där du kan njuta av den
fantastiska utsikten över strömmen samt den intilliggande parken.
Ett urbant bostadskvarter omgiven av kanaler med tilltalande träfasad och närhet till både stadens puls och tågstation. Ljust och luftigt.

Lägenheterna uppförs med hög standard i materialval, genomgående klinker och parkettgolv med vattenburen golvvärme i hela lägenheten.
Till varje lägenhet finns ett tillhörande förråd i källarplan. Parkeringsplatser finnas till förfogande för de boende i det närliggande mobilitetshuset Svanen.


I markplan planeras det för tre mindre lokaler som ska bidra till att stadsdelen hålls levande för kvarterets boende såväl som besökare.
Men det är framför allt din vardag som står i fokus. Ta dig en promenad eller löprunda utmed Strömmen, stressa av med en kaffe från caféet eller med ett bad och en bastu, endast ett stenkast från ditt hem.

En fantastisk boendemiljö med stadsmässig blandning av bostäder, arbetsplatser och rekreativa miljöer som uppmuntrar till möten, aktiviteter och en hållbar livsstil!

Välkommen till Litore!

Slättö, vid Varvsparken

Klicka i bilden nedan för att markera var intressepunkten ska visas.
Om det redan finns en punkt i bilden kan du flytta punkten genom att klicka någon annanstans.