Soluppgång över Inre hamnen. Personer i gula varselkläder arbetar på kajen.

Nyheter

 • Inre hamndag 23 maj  Missa inte möjligheten att få en första glimt av det pulserande livet i Inre hamnen! Till förra sommaren öppnades kajpromenaden, Varvsparken, baden och Varvsbron och tidigare i våras flyttade de första in i sina lägenheter.


  Läs mer
 • De första hyresgästerna på plats i Inre hamnen  Nu börjar Norrköpings nya stadsdel befolkas. De första hyresgästerna har flyttat in, samtidigt fortsätter Inre hamnen att växa fram.
  Läs mer
 • Ett steg närmare byggstart för kajbyggnad i Inre hamnen  Inre hamnen fortsätter att växa. Sommaren 2023 invigdes Varvsparken, bad och kajstråk. Nu kommer en byggnad adderas på kajen vid Varvsbrons norra fäste. Det är nu klart att Åhlin & Ekeroth Byggnads AB får uppdrag att genomföra kajbyggnaden, som ska stå klar under vintern 2024/2025.
  Läs mer
 • Nu startar bygget av etapp 2 i Inre hamnen  Parallellt med den fortsatta utbyggnaden av etapp 1 i Inre hamnen, så startar nu också arbetet med etapp 2. När båda etapperna är fullt utbyggda kommer det nya innerstadsområdet sträcka sig från Strömmen i söder till Norra promenaden i norr.
  Läs mer
 • Konsten tar form  Södra kajen blir den fysiska länken mellan staden och Inre hamnen och- är också en plats för konst. Konstnären Åsa Jungnelius gestaltar platsen genom konstprojektet Den inre världsutställningen som omfattar en paviljong, en skulptur och aktiviteter tillsammans med Norrköpingsborna.
  Läs mer
 • Inre hamnen öppnar den 6 juli  Långsträckta bryggor längs vattnet. Parker för lek och picknick. Tre badplatser för stora och små. Allt detta och en glimt av den nya innerstadsdelen Inre hamnen får Norrköpings invånare i sommar.
  Läs mer
 • En svindlande resa med gemensam målbild för Inre hamnen  Om drygt ett år, sommaren 2024, kommer de första familjerna att flytta in i Inre hamnen. De 120 första lägenheterna finns i HSB:s och Mannersons byggen. Vägen dit har möjliggjorts genom Inre hamnens byggherresamverkan.
  Läs mer
 • I sommar öppnar Inre hamnen för besökare  Ett dopp i Strömmen och en picknick i Varvsparken. Eller spana efter utter i kanalerna? Välj själv – 2023 är året då Inre hamnen öppnar för Norrköpingsborna.
  Läs mer
 • Nu tas nästa steg i arbetet med Inre hamnen  Arbetet med att bygga Norrköpings nya stadsdel Inre hamnen tar nu ytterligare ett viktigt kliv. Det efter att det står klart att det blir Skanska Sverige AB som kommer att bygga infrastrukturen för etapp två av projektet.
  Läs mer
 • Nu fylls Inre hamnens kanaler med vatten  Inre hamnens kanaler kommer att utgöra en viktig del av den nya stadsdelens unika och vattennära karaktär. När de nu fylls med vatten börjar man på riktigt kunna uppleva hur den nya stadsdelen tar form.
  Läs mer

Följ utvecklingen genom våra webbkameror

 

Bilderna uppdateras var femte minut.
Klicka på bilden för att få upp en större vy.